Sencor SSP 580: Přepěťovka a něco navíc

vydáno 26. 10. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma IT a software | 1 komentář

Tagy: přepěťová ochrana, Sencor SSP 580

Je úplně jedno, jestli vám vyhoří rozvody elektřiny kvůli nekvalitním světelným řetězům nebo naopak přijdete o audio a video techniků za desetitisíce kvůli nekvalitním rozvodům, nebo sousedovi kutilovi. Televizi, zesilovač, receiver nebo herní konzoli připojí přímo na zásuvku jen… no řekněme že jen nerozumný člověk. Přepěťová ochrana, často v podobě prodlužovacího kabelu se zásuvkovou lištou, je dnes snad už standardem. Sencor ale v případě SSP 580 nabízí o něco víc než standard.

Je totiž oproti základním modelům přepěťovek vybavena dvěma porty USB pro přímé nabíjení různých mobilních zařízení. K dispozici je i funkce master – slave, umožňující odpojit spotřebič po vypnutí jiného řídícího spotřebiče od napájecí sítě – to se může hodit pokud máte, jako my, například výkonový zesilovač který nelze vypnout dálkovým ovládáním. Nebo tak můžete ušetřit energii u starších spotřebičů, které mají ve standby větší odběr.

Co víc si přát? Snad síťový EMI a RFI filtr který by odrušil z napájení nežádoucí frekvence. Sencor nezapoměl ani na něj, bohužel ale neuvádí podrobnější parametry, takže stěží posoudíme, nakolik užitečný bude například pro audiofily. Tahle přepěťovka má zkrátka a dobře skoro všechno a tak nám při ceně lehce přes tisíc korun vlastně nepřijde ani drahá. Výhledově ji jistě otestujeme.

Zdroj: TZ Sencor + Redakce

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Sencor SSP 580: Přepěťovka a něco navíc

Vložil http://www.assignmenthelpfolks.com/nursing/ (bez ověření), 11. Září 2018 - 11:45

Obrázek uživatele http://www.assignmenthelpfolks.com/nursing/

Delighted to knowing here about master-slave feature which allows to disconnect the application after switching off another control device from the mains – this may be valuable for power amplifier that cannot be turned off by the remote control.