v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Bezpečnostní madlo do koupelny usnadní pohyb ve vaně, sprše i u toalety ( velice vhodné pro seniory ) Madlo je mobilní a nemusíte při jeho připevňování ničit stávající dlažbu vrtáním. Mimo jiné je madlo vhodné i pro přenášení skleněných tabulí, nebo najde jistě i využití ve Vaší domácnosti k jiným účelům. Stačí jen dobře očistit plochu, na kterou budete madlo připevňovat, a následně jej přichytit přísavkou. 4 kusy v balení nové.

Cena: 500 ,-Kč

Číslo inzerátu:  580867
Vloženo:  05. 06. 2013
Změněno:  05. 06. 2013
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Veronika Olszowá
Kraj:  Moravskoslezský
Okres:  Karviná
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Madlo přisávací bezpečnostní - Help - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Poskytovat masám špičkové a cenově
01.
Koupelnový nábytek 100,-
Koupelnové centrum Marketis
Koupelnové centrum Marketis nabízí obklady, dlažbu, sanitární keramiku, vany, sprchové kouty a vaničky a vybavení koupelen za skvělé ceny. Nabízíme rovněž široký sortiment stavení chemie Rako a Mapei, zakončovacích lišt Havos, nářadí pro obkladače, sanitární keramiky Laufen a Ideal standard, sprchových koutů Sanswiss a Ravak, van Teiko, bytových armatur Hansa a koupelnových doplňků. Kompletní sortiment naleznete na https://www.marketis.cz/
Koupelnový nábytek dohodou
Držák na fén Wenko
Značka: Wenko Držák na fén Wenko Turbo-Loc stříbrný - Známky používání: ano - Kompletní Barva: stříbrná Rozměry: 14 x 11.5 x 7.5 cm Hmotnost: 186 g Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 155,-
Knižní zarážky Nemesis Now
Značka: Nemesis Now Knižní zarážky Nemesis Now H2522G6 - Známky používání: ne - Jeden vlk je úplně zničený Vlci Rozměry [cm]: 15 x 23 x 18 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 271,-
Věšáky v podobě panáčků
Věšáky v podobě panáčků 2 kusy - Známky používání: ano - !!!Detailní stav: znečištěné Materiál: plast Barva: bílá, zelená Rozměr: 17 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 99,-
Box na hygienické sáčky
Značka: Keuco Box na hygienické sáčky Keuco 04976010000 - Známky používání: ano - !!!Detailní stav: poškrábané Materiál: chromované Na 25 sáčků Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 339,-
Ručník do sauny Anna Aniq
Značka: Anna Aniq Ručník do sauny Anna Aniq - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození Typ: osuška Délka [cm]: 200 Materiál: bavlna Šířka [cm]: 100 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 369,-
Držák na kartáčky Wenko
Značka: Wenko Držák na kartáčky Wenko bílý - Známky používání: ne - Výborný vizuální stav Materiál: plast Rozměry: 7,3 x 16,5 x 9 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 99,-
Držák Wenko
Značka: Wenko Čtvercový držák Wenko 2 ks - Známky používání: ne - Kompletní - Funkčnost nelze ověřit - Bez poškození - Funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel otestovat. Na produkt ode mě však máte záruku 12 měsíců a v případě jakéhokoliv problému není problém zboží vrátit nebo reklamovat. Materiál: plast Rozměr: 6 x 7 x 5 cm Uchycení: systém Vacuum-Loc Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 246,-
Koupelnový organizér
Značka: iDesign Koupelnový organizér iDesign Caddy průhledný - Známky používání: ne - Poškození: nezjištěno - Kompletnost: chybí jedna přísavka ze dvou CADDY: K uchycení lahví šamponu a kondicionéru, holicích strojků, lufy, žínek, krémů, krémů, zubních kartáčků a dalších! DURABLE: Průhledná plastová konstrukce je odolná a umožňuje vám snadno vidět vaše předměty SILNÉ SÁNÍ: Silné plastové přísavky rychle přilnou k neporéznímu povrchu SNADNÁ INSTALACE: Není nutný žádný hardware ani montáž - stačí nalepit přísavky na sprchovou stěnu nebo zrcadlo IDEÁLNÍ VELIKOST: Sprchový rám měří 5,2 "x 4,3" x 10,2 ", ideální pro vaši koupelnu Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 99,-
Elektrický čistící kartáč
Značka: Homitt Elektrický čistící kartáč Homitt - Známky používání: ne - Funkční: ano - Kompletní: ne - chybí jeden kulatý plochý kartáč - Detailní stav: nepoškozené, nepoužité - Výborný vizuální stav Čisticí kartáč se 4 různými hlavami kartáčů umožní splnit různé požadavky na čištění Rohy lze také snadno čistit  3,6 V Vodotěsné a bezpečné  Barva: multi Materiál: plast Rozměry: 43.1 x 14.8 x 13.2 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 875,-
Koupelnový organizér iDesign
Značka: iDesign Koupelnový organizér iDesign kalíšek nerez - Známky používání: ne - Míra použití: ne - Poškození: ne - Kompletnost: ne, chybí jedna přísavka - Funkční částečně Držák na zubní kartáčky z nerezové oceli, který nasává na sprchové stěny nebo do koupelny a kosmetická zrcátka pro uchycení zubních kartáčků a holicích strojků. Skvělé pro hlavní koupelny, dětské koupelny, koupelny pro hosty nebo kuchyň Nerezový kalíšek je odolný proti korozi, aby poskytoval roky kvalitního použití Silné plastové přísavky přilnou k neporéznímu povrchu Tento elegantní držák vám ušetří cenné místo na pultu připevněním na zrcadlo nebo sprchové dveře Měří 2,25 "x 4,5", ideální pro vaši koupelnu Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 174,-
Sprchová hlavice
Značka: RelaxDays Sprchová hlavice RelaxDays čtvercová 20x20cm - Známky používání: ano - !!! Míra použití: použité, špinavé, vodní kámen - Kompletnost: kompletní - Funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel otestovat. Na produkt ode mě však máte záruku 12 měsíců a v případě jakéhokoliv problému není problém zboží vrátit nebo reklamovat. Ultra plochá dešťová sprcha: Pouze 2 mm silná - čtvercový tvar o velikosti 200 mm Vysoce lesklý design: leštěná nerezová ocel se zrcadlovým efektem dělá ze sprchové hlavice poutavý kousek ve vaší koupelně Uvolněte stres: Mnoho trysek vám zaručeně poskytne pohodlný a relaxační zážitek - wellness při sprchování! Vysoce kvalitní konstrukce a kulový kloub: Dešťovou sprchovou hlavici lze pomocí kulového kloubu nasměrovat do různých směrů Anti-calc tryska: Funkce anti-calc trysky zabraňuje nepříjemnému usazování vápence - pro 1/2 palcové konektory Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 401,-
Sada ručníků Zollner
Značka: Zollner Sada ručníků Zollner 00000285-050070-001 6ks - Známky používání: ne - Kompletní - Funkční - Nepoužité Typ: sada ručníků Délka [cm]: 39 Materiál: cotton Šířka [cm]: 28 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Koupelnový nábytek 418,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: