Mitchell & Johnson 800: hi-fi produkty vyrobené v Británii

vydáno 4. 11. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 23 komentářů

Tagy: made in uk, Mitchell & Johnson Series 800, pre-amp, předzesilovač, S800, S815, výkonový zesilovač

Společnost Mitchell & Johnson svojí sérií hi-fi produktů 800 upoutala již počátkem tohoto roku na Bristol Sound & Vision Show 2018.

Nyní je tato vlajková série uváděna oficiálně. Skládá se z předzesilovače S800 a výkonového zesilovače S815, přičemž na listopad se chystá také sladěný CD přehrávač.

Zajímavé je, že jak série 800, tak všechny budoucí řady Mitchell & Johnson jsou a budou navrhovány, vyráběny a ručně stavěny ve Velké Británii. Toto úsilí společnosti samozřejmě nezůstává bez povšimnutí. Ostatně je to i součást jejího marketingového plánu (kéž by na tom byly i srovnatelné české podniky podobně), který klade důraz na přesun výroby ze zámoří „zpátky domů.“

Předzesilovač S800 je slušně vybavený „digital-friendly“ stroj, který zahrnuje tři optické a koaxiální vstupy a dále asynchronní USB vstup podporující soubory PCM až do 24bitů/192 kHz.

Analogové zdroje má na starosti pět nevyvážených RCA vstupů, vyvážený XLR socket a tzv. phono stage pro připojení gramofonu. Výkonový zesilovač S815 pak nabízí výstup 150 wattů (do 8 ohmů) a disponuje linkovými výstupy a dvěma sadami reproduktorových terminálů. Součástí jsou i RCA a XLR vstupy.

Jednotlivá zařízení vyjdou jednotně na 1 299 liber (37 tisíc korun) a jsou dostupná již nyní ve stříbrném či černém provedení.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky