Reproduktory Kanto TUK kombinují Bluetooth s vinyly

vydáno 10. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: aptX Bluetooth, CES 2019, Kanto TUK, reproduktory, Tuktoyaktuk

Kanadského výrobce reproduktorů Kanto jako značku pro spotřebitele neznáme. I tak se ale objevil na CES 2019, kde představil jedny z nejpohlednějších repráků, které zde byly vystaveny.

Zdroj: What Hi-Fi?Zdroj: What Hi-Fi?

Aktivní reproduktory TUK, které se jmenují podle osady Tuktoyaktuk, v níž lze pravidelně vidět polární záři, mají mnoho funkcí, které byste od komplexního hudebního systému očekávali: aptX HD Bluetooth, integrovaný USB digitálně-analogový převaděč (DAC), optický vstup, linkový RCA vstup a vstup pro sluchátka. To vše znamená, že je můžete připojit k natolik různorodým zdrojům hudby, jako je smartphone, počítač, televize, Hi-Fi systém, a dokonce i gramofon.

Výškový reproduktor (tweeter) je typu AMT (Air Motion Transformer) a minimalistický, 5,25“ basový reproduktor dodává reproduktorům čistý, jedinečný vzhled, ať už si zvolíte bílou jako na obrázku, či případně matně černé provedené. Výkon je nastavený na 65 wattů na kanál.

Cena a dostupnost v Evropě zatím nebyly oznámeny, ale Kanto TUK bude jako první uveden ve Spojených státech (ještě letos) za cenu 799 dolarů (17 800 Kč).

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře