Samsung prodává nové prémiové „QLED“ TV

vydáno 22. 5. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory | 3 komentáře

Tagy: Q9FN, QLED, Samsung, televizory, Tizen, vlajková loď

Prémiové televizory Samsungu pro rok 2018 jsou v USA a Evropě již v prodeji. Nové LCD modely jsou prodávány jako „QLED“ TV.

Tyto televizory navazují na loňské modely, které se ovšem neprodávaly tak, jak si výrobce představoval. Ten na to zareagoval implementací lokálního ztmavování (local dimming) ve vlajkové lodi Q9FN a snížením cen.

Řada Q7 je k dispozici v ploché (USA i Evropa) a zakřivené (jen USA) verzi. Nabízí mnoho stejných funkcí jako Q9FN včetně operačního systému Tizen s přístupem k Amazonu, HBO, Netflixu a dalším streamovacím službám. Q7 má standardní „edge LED“ (tedy LED po stranách) osvětlovací systém – stejně jako loňské modely. Existuje také řada Q8, která bude disponovat, omezeným zónovým systémem ztmavování v USA, ale standardním edge LED v Evropě.

Samsung zdůrazňuje, že všechny Q modely pro rok 2018 disponují 4K rozlišením a podporou HDR včetně vlastního formátu HDR10+, který je vyvíjen jako otevřená alternativa k Dolby Vision. Modely Q mají přímo konkurovat televizorům postaveným na technologii OLED, kde každý jednotlivý pixel dokáže generovat svoje vlastní světlo.

Kromě prémiových Q modelů Samsung uvede i komplexní portfolio modelových řad NUxx, o nichž se bližší informace dozvíme v následujících týdnech a měsících.

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Samsung prodává nové prémiové „QLED“ TV

Vložil 192.168.1.254 (bez ověření), 19. Červen 2018 - 13:31

Obrázek uživatele 192.168.1.254

Děkuji za zpravodajství, čekala jsem, až se tato technologie stane přístupnějším, a teď si ji mohu dovolit

Re: Samsung prodává nové prémiové „QLED“ TV

Vložil Order Foldable Gift Boxes Online (bez ověření), 16. Srpen 2018 - 12:39

Obrázek uživatele Order Foldable Gift Boxes Online

You can also order our foldable gift boxes with lids at wholesale rates when placing an order in bulk. These wholesale flip top boxes with magnetic catch are made using our state of the art and advance printing digital machines. These wholesale flip top boxes are perfect for retailers, brands and companies to display their products in an eye-catching packaging.

Our wholesale flip top boxes with magnetic catch allows you to place order for more than 100 pieces to up to 500,000 pieces or more. We deliver all over US and Canada within 6 to 7 business days with no shipping charges.

Re: Samsung prodává nové prémiové „QLED“ TV

Vložil eu4 event id list (bez ověření), 1. Listopad 2018 - 16:25

Obrázek uživatele eu4 event id list

Thank you for sharing these interesting articles Thank you!