Sony Xperia XA2 Plus je určen k zábavě

vydáno 21. 7. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Mobilní telefony | 1 komentář

Tagy: Android, bezztrátový zvuk, smartphony, Sony Xperia XA2 Plus, střední třída, zábava

Společnost Sony ve středu přivítala nového člena své rodiny smartphonů s označením XA2, model Xperia XA2 Plus.

Ten je poháněn osmijádrovým mobilním procesorem Qualcomm Snapdragon 630 v kombinaci se 4 nebo 6 GB RAM a 32 nebo 64 GB prostoru na místním úložišti (který je rozšiřitelný díky slotu na microSD karty). Novinka je osazena 6palcovým displejem s rozlišením Full HD+, chráněným sklem Corning Gorilla Glass 5, který má poměr stran 18:9 a žádný výřez.

Vzadu se nachází 1/2.3palcový obrazový senzor Exmor RS s rozlišením 23 megapixelů, clonovým číslem f/2.0, 84stupňovým širokoúhlým objektivem a ISO 12 800. Přední panel „obhospodařuje“ ¼palcový snímač Exmor R s 8 megapixely, 120stupňovým super širokoúhlým objektivem, clonovým číslem f/2.4 a rozsahem ISO až 3 200.

Nejnovější přírůstek v mobilním portfoliu Sony nabízí podporu zvuku ve vysokém rozlišení (LPCM, FLAC, ALAC, DSD), LDAC, DSEE HX a Bluetooth 5, čtečku otisků prstů na zadním panelu a baterii s kapacitou 3 580 mAh a technologií rychlonabíjení. To vše běží na Androidu Oreo a již nikoliv samozřejmostí je pak 3,5mm jack na sluchátka.

Nová Xperia XA2 Plus se zařazuje do střední třídy telefonů Sony po bok modelů Xperia XA2 a XA2 Ultra, které dorazily počátkem tohoto roku. Novinka půjde do prodeje v srpnu ve stříbrném, černém, zlatém a zeleném barevném provedení. Cena zatím nebyla oznámena.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Sony Xperia XA2 Plus je určen k zábavě

Vložil Bigo Live Streaming App (bez ověření), 9. Listopad 2018 - 10:01

Obrázek uživatele Bigo Live Streaming App

Bigo Live Streaming App and It has completely caught the eye of smartphone users. There are a plethora of identical features between Periscope and Bigo Live apps